Парапети Барос Вижън

Архитектурно-строителна седмица - нашите впечатления

baros vision team architecture building week

Отразявайки отминалата Архитектурно – Строителна седмица в Интер Експо Център – София, няма как да не споменем, че щанда на Барос Вижън бе фокусната точка в Зала 1. Иновативните решения, които предлагаме, и увлекателното им представяне, помогнаха не само да привлечем разнообразна аудитория, но и разпалиха разговори за бъдещето на фасадния дизайн и строителството в България.

Още от първия ден на изложението, ни зарадва факта, че интересът към нашия щанд е значителен. С напредването на изложението, инерцията ни не стихваше. Присъствието ни се отличи с елегантен и функционален дизайн, превръщайки се в събирателна точка, която привлече разнообразен набор от посетители – от архитекти и строители до потенциални партньори и крайни клиенти. Часове преди официалното откриване на Архитектурно – строителната седмица, ние вече се радвахме на посещения от ключови инвеститори.

Забележителен бе ентусиазмът на търговците ни по време на срещите, също така и ангажираността на екипа да предостави едно страхотно преживяване на посетителите. Неуморният им труд помогна на отбиващите се минувачи и тълпите от заинтересовани специалисти, готови да разберат как можем да съдействаме за техните проекти. За професионалното обслужване и приветливата обстановка, трябва да благодарим също на хостесите, които поднесоха на хората приятни сладки и солени хапки, ядки и невероятно кафе.

Константа по време на Архитектурно – строителната седмица беше възхищението на хората когато научаваха, че Барос Вижън е български производител. Те често изразяваха своята гордост от факта, че местна компания постига толкова високи стандарти в производството на системи за стъклени парапети и допринася значително за развитието на строителния сектор.

Екипът ни от търговци и инженери участваше в подбробни дискусии относно технически характеристики на профилите за стъклен парапет и как приложението им може помогне за постигането на перфектен завършек за всеки проект. Всеки един ден от изложението изигра важна роля за спечелването на нови клиенти и партньори, както и за затвърждаването на имиджа на Барос Вижън като българският производител на стъклени парапети и парапетно стъкло.

Участието ни на Архитектурно – строителната седмица в Интер Експо Център, проведените срещи, направените презентации и оферти, всички те предизвикаха много положителни емоции и оставиха приятни спомени на екипа на Барос Вижън.

Благодарим на всички, които взеха участие в подготовката на събитието и дадоха живот на нашите виждания. Нека построим бъдещето заедно!

Абонирайте се за нашия
новинарски бюлетин.

Абонирайте се за нашия новинарски бюлетин.

Абонирайки се за нашия новинарски бюлетин, Вие ще бъдете сред първите, които разбират за нашите нови продукти, новини за компанията и постижения.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.