Парапети Барос Вижън

BV9900 - Иновативен и регулируем профил за стъклени парапети

BV9900 – е нашият технически най-развит профил по отношение на сигурността. Проектиран и тестван от нашия екип от инжинери в продължение на 15 месеца с повече от 50 различни прототипа, включващи 20 различни типа пластмаса. Горди сме да Ви представим профила, който промени играта – BV9900. Тази система се предлага в анодизиран матов, inox или друг цвят по избор на клиента.
bv9900 горен монтаж

Какво да имате в предвид когато купувате профил за стъклен парапет / безрамкова стъклена система?

• Издържливостта на вътрешните елементи:

Качеството на пластмасата се влошава с времето и това може да доведе до проблеми с профила на стъкления парапет – с други думи, парапета може да стане опасен за екплатация. Поради тази причина използваме най-здравата немска пластмаса с добавка от 30% стъкло (патентовано) и Ви гарантираме изключителна издържливост парапета, продължаваща десетилетия.

• Атмосферни условия – дъжд, слънце, соленост и влажност на въздуха

Издържливостта на различни атмосферни влияния е друго основно нещо, което трябва да се вземе в предвид. Профилът BV9900 е специално оборудван с вътрешни части от Inox против ръждясване и два пъти по-голяма защита от UV лъчи от задължителната.

• Здравина

Едно от основните предимства на качествените профили е здравината. Използвайки нашата лаборатория за тестване, ние подложихме системата на екстремни тестове и тя се представи по-добре от очакваното във всички от тях. Дори след натиск с 4 тона за повече от час, системата остана безопасна за използване.

bv9900 с тъмно стъкло
bv9900 примерен монтаж

• Леснота на инсталиране

Още едно важно нещо, което трябва да се има в предвид при всеки проект е цената на труда. Проектирахме системата BV9900, така че да бъде лесно инсталирана и бързо регулирана. Цялата работа може да се извърши от вътрешната част на обекта, не е нужно използването на специализирани инструменти и помощни средства – това значително намаля цената за труд.

• Регулиране

Перфектното подравняване на стъклото е възможно най-опростено. Буквално няколко завъртания на шестоъгълен ключ М5 са достатъчни, за да постигнете перфектно подравняване на стъклото. Този патентован начин на регулация е водещ в индустрията и ни отличава от всеки друг производител на парапети.

• Конфигурация на стъклото

Системата е проектирана да работи със стъкло с дебелина 8.8 и 10.10, които са най-често използваните стъклени конфигурации на пазара.

• Сертифициране

Гарантираме Ви, че този профил покрива всички изисквания за безопасност. BV9900 е тестван в института “Джордано” Италия за следните стандарти:

4kN горен монтаж с 10.10 PVB ламинирано закалено стъкло H110 3kN горен монтаж с 8.8 PVB ламинирано закалено стъкло H110

4kN страничен монтаж с 10.10 PVB ламинирано закалено стъкло H110 (H120 стъкло) 3kN страничен монтаж с 8.8 PVB ламинирано закалено стъклп H110 (H120 стъкло)

 Монтаж

Горен, страничен и вкопан.

 Цвят

Тази система се предлага в анодизиран матов, inox или друг цвят по избор на клиента.

Цена

Може би се питате дали иновацията, вниманието към детайлите и здравината на профила не го оскъпяват значително? Не! Горди сме да Ви предложим най-доброто съотношение на цена и качество, които ще намерите на българския пазар. 

Интересувате се от иновативни стъклени парапети за Вашия проект? Вижте повече тук.

Повече от нашия блог

Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.