Парапети Барос Вижън

BV9900 - Иновативен и регулируем профил за стъклени парапети

BV9900 – е нашият технически най-развит профил по отношение на сигурността. Проектиран и тестван от нашия екип от инжинери в продължение на 15 месеца с повече от 50 различни прототипа, включващи 20 различни типа пластмаса. Горди сме да Ви представим профила, който промени играта – BV9900. Тази система се предлага в анодизиран матов, inox или друг цвят по избор на клиента.
bv9900 горен монтаж

Какво да имате в предвид когато купувате профил за стъклен парапет / безрамкова стъклена система?

• Издържливостта на вътрешните елементи:

Качеството на пластмасата се влошава с времето и това може да доведе до проблеми с профила на стъкления парапет – с други думи, парапета може да стане опасен за екплатация. Поради тази причина използваме най-здравата немска пластмаса с добавка от 30% стъкло (патентовано) и Ви гарантираме изключителна издържливост парапета, продължаваща десетилетия.

• Атмосферни условия – дъжд, слънце, соленост и влажност на въздуха

Издържливостта на различни атмосферни влияния е друго основно нещо, което трябва да се вземе в предвид. Профилът BV9900 е специално оборудван с вътрешни части от Inox против ръждясване и два пъти по-голяма защита от UV лъчи от задължителната.

• Здравина

Едно от основните предимства на качествените профили е здравината. Използвайки нашата лаборатория за тестване, ние подложихме системата на екстремни тестове и тя се представи по-добре от очакваното във всички от тях. Дори след натиск с 4 тона за повече от час, системата остана безопасна за използване.

bv9900 с тъмно стъкло
bv9900 примерен монтаж

• Леснота на инсталиране

Още едно важно нещо, което трябва да се има в предвид при всеки проект е цената на труда. Проектирахме системата BV9900, така че да бъде лесно инсталирана и бързо регулирана. Цялата работа може да се извърши от вътрешната част на обекта, не е нужно използването на специализирани инструменти и помощни средства – това значително намаля цената за труд.

• Регулиране

Перфектното подравняване на стъклото е възможно най-опростено. Буквално няколко завъртания на шестоъгълен ключ М5 са достатъчни, за да постигнете перфектно подравняване на стъклото. Този патентован начин на регулация е водещ в индустрията и ни отличава от всеки друг производител на парапети.

• Конфигурация на стъклото

Системата е проектирана да работи със стъкло с дебелина 8.8 и 10.10, които са най-често използваните стъклени конфигурации на пазара.

• Сертифициране

Гарантираме Ви, че този профил покрива всички изисквания за безопасност. BV9900 е тестван в института “Джордано” Италия за следните стандарти:

4kN горен монтаж с 10.10 PVB ламинирано закалено стъкло H110 3kN горен монтаж с 8.8 PVB ламинирано закалено стъкло H110

4kN страничен монтаж с 10.10 PVB ламинирано закалено стъкло H110 (H120 стъкло) 3kN страничен монтаж с 8.8 PVB ламинирано закалено стъклп H110 (H120 стъкло)

 Монтаж

Горен, страничен и вкопан.

 Цвят

Тази система се предлага в анодизиран матов, inox или друг цвят по избор на клиента.

Цена

Може би се питате дали иновацията, вниманието към детайлите и здравината на профила не го оскъпяват значително? Не! Горди сме да Ви предложим най-доброто съотношение на цена и качество, които ще намерите на българския пазар. 

Интересувате се от иновативни стъклени парапети за Вашия проект? Вижте повече тук.

Повече от нашия блог

стъклени и алуминиеви парапети разлики

Какви са разликите между стъклените и алуминиевите парапети?

Какви са разликите между стъклени и алуминиеви парапети? Парапетите са изключително широко разпространена архитектурна форма. Още от древни времена, архитектите са предпочели използването им в редица от най-значимите и

Прочети повече »
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.