Парапети Барос Вижън

Парапетите на успеха!
Барос Вижън - компанията, която не се уморява от растежа!

Вдъхновяващите истории за успеха в бизнеса често остават скрити зад стените на офисите, но днес имаме честта да споделим с Вас нашето пътешествие към върха! Престижното списание ‘Капитал‘ избра да опише нашият растеж в изданието „Гепард„, което отразява успехите на най-динамично развиващите се малки и средни предприятия в България. Вълнението ни е още по-голямо, знаейки, че нашият неуморен стремеж към иновации и качество в производството на системи за стъклени парапети е признат за втора поредна година. Нашето участие в списание ‘Капитал‘ бе повече от просто интервю – то беше разговор за растежа на компанията и ангажираността ни към клиентите, без които нямаше да сме тук днес!

корица на класация на списание капитал - гепард издание 2024

Преодолявайки предизвикателствата от последните години, като глобалната пандемия и значителното поскъпване на стоки и услуги, ние се утвърдихме на пазара с уникални решения в сферата на стъклените парапети. Това ни помогна и да увеличим значително оборота си, достигайки до 166% през 2021г. и 156% през 2022г.

Но нашата мисия съвсем не спира до тук! Целта ни е винаги да предлагаме най-добрият продукт и услуга на пазара. Благодарим на нашите клиенти и партньори за подкрепата и доверието и се радваме, че са част от това невероятно приключение! Продължаваме да изследваме нови възможности за парапетни решения, с които да улесним работата им. Очаквайте скоро още вълнуващи новини от Барос Вижън! 

Абонирайте се за нашия
новинарски бюлетин.

Абонирайте се за нашия новинарски бюлетин.

Абонирайки се за нашия новинарски бюлетин, Вие ще бъдете сред първите, които разбират за нашите нови продукти, новини за компанията и постижения.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.