Парапети Барос Вижън

Барос Вижън с участие на
Архитектурно-строителната Седмица

Барос Вижън, като водещ производител на системи за стъклени парапети, ще заеме гордо своето място на Международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство. Събитието има за цел да покаже широк спектър от сектори в рамките на строителната индустрия, включително интериорни покрития, врати, прозорци, фасади, дървени къщи и технологии за ОВК, сградна автоматизация, софтуер и интелигентни решения.

Тази година изложението привлече 212 компании от България, Турция, Италия, Германия, Румъния, които ще представят над 450 международни марки пред повече от 7000 предприемачи, инвеститори, архитекти, инженери и представители на бизнеса от цял ​​свят. В предстоящото 24-то издание на Архитектурно-Строителната седмица, Барос Вижън ще демонстрира своите иновации в сферата на стъклените парапети, както и оптимални решения за улесняване на дейността и съкращаване на времето за нейното изпълнение. На това събитие могат да вземат участие както професионалисти, така и крайни потребители. С подкрепата на видни организации и асоциации, изложението обещава несравними възможности за работа в мрежа, обучение и растеж.

Не пропускайте възможността да разгледате най-новите тенденции, да се срещнете с лидери в индустрията и да станете свидетели на потенциала на съвременните строителни технологии.

Абонирайте се за нашия
новинарски бюлетин.

Абонирайте се за нашия новинарски бюлетин.

Абонирайки се за нашия новинарски бюлетин, Вие ще бъдете сред първите, които разбират за нашите нови продукти, новини за компанията и постижения.

Заяви желание за участие


Адрес:
Асеновграско Шосе, Пловдив, България
Email: info@barosvision.com

Работно време 8:00 – 17:00


Адрес 
Асеновградско Шосе,
Пловдив, България

Email 
info@barosvision.com

Работно време 8:00 – 17:00

Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.