Парапети Барос Вижън

Алуминиеви Парапети от Барос Вижън

Защо да изберете алуминиеви парапети?

Материалът алуминий намира все по-широко приложение в нашето ежедневие. Имайки предвид неговите свойства не е учудващо, че той заема основно място при изготвянето на строителни проекти и строителството на разнообразни сгради. Сравнен със стоманата, алуминият е до 3 пъти по-лек и не ръждясва. Лесно може да се съчетае с различни материали като например със стъкло, с естествено дърво,с най-различни цветове фундермакс (плоскости с голяма устойчивост и якост) и други материали, избрани по идея и желание на клиента. Избирайки алуминиеви парапети, Вие избирате един здрав, лек и корозоустойчив вариант за Вашия проект.

сграда с алуминиеви парапети

Защо да изберете алуминиев парапет от Барос Вижън?

Ние ще бъдем коректен и стабилен партньор! Работейки с нас Вие получавате отлично качество, бързо изпълнение на поръчката, модерен и завършен вид за Вашия проект. Едно от многото ни предимства пред конкуренцията са цените – предлагаме по-ниски цени за по-високо качество алуминиеви парапети.

Ние ще измерим Вашият обект и ще изготвим най-добрата оферта в най-кратък срок!

значение на качеството на използваните материали

Значението на използваните материали.

В Барос Вижън работим изключително и само с висококачествени материали. Редицата сертификати, които притежаваме са гарант за произхода на материалите ни. Тръбите и аксесоарите необходими за направата на алуминиев парапет са с покритие от 14 микрона лъскава елоксация. Тя помага да се елиминират каквито и да е било външни атмосферни влияния, които иначе биха оказали негативен ефект върху повърхността на парапета. 

Сред основните предимства на алуминия са:

* Не ръждясва

* Не потъмнява

* Предлага се в уникални цветове

* Притежава висока здравина

* Много лесен за поддръжка

Какво е Барос качество?

От създаването си преди повече от 13 години, Барос Вижън ЕООД е лидер на българския пазар в предлагането на най-различни стъклени и алуминиеви парапети, и необходимите аксесоари за сглобяването им. При нас работят висококвалифицирани служители, които обръщат голямото внимание на детайлите и се грижат за отличното качество на продуктите ни. Здравината и издържливостта на парапета зависи от вложените качествени материали. Всичко това е гарант за професионализъм, сигурност и висок стандарт от Барос Вижън.

Барос Вижън работи с клиенти на територията на цялата страна. При нас ще получите перфектно качество алуминиеви парапети на примамливи и изключително конкурентни цени. Специалисти сме в предлагането на широка гама от алуминиеви парапети и аксесоари за тях. За нас е от голямо значение бързината на изпълнение на поръчката като това не влияе на отличното качество заради, което ни избират и нашите клиенти.

барос вижън каталог алуминиеви парапети

Продуктов Каталог – Барос Вижън

Ние от Барос Вижън Ви предлагаме широк спектър от аксесоари, които можете да използвате при монтирането на алуминиевите ни парапети. Всички артикули в каталога са съобразени с нашите парапети и допринасят за модерния и завършен вид на проекта Ви.

Свали Каталога

Видове алуминиеви парапети, които можем да Ви предложим:

Алуминиев парапет за стълбище

Стълбищните ни алуминиеви парапети са подходящ избор както за вътрешен, така и за външен монтаж. Профилите и аксесоарите използвани за сглобяването са: тръба с дебелина Ø40 за вертикални колони, тръба с дебелина Ø50 за ръкохватка, тръба с дебелина Ø16 (струна) – за пълнеж на самия парапет. Като допълнителни варианти за пълнеж, по желание на клиента, може да се използват още и стъкло, профили имитация на дърво, квадратни и правоъгълни профили или плоскости. Можем да съчетаем стълбищните парапети и с орнаменти от ковано желязо. Чупките (ъглите) се обработват с колена с различни градуси, като те се избират индивидуално за всеки стълбищен парапет.

стълбищни алуминиеви парапети
алуминиеви парапети за тераса

Алуминиев парапет за терасa

Алуминиевите парапети за тераса намират широко приложение у нас и това не е учудващо, имайки предвид голямото разнообразие от форми и дизайни, които могат да се постигнат с тях. Профилите и аксесоарите, с които се сгобяват алуминиевите парапети за тераси са сходни с тези за стълбища – тръба за вертикални колони с дебелина Ø40, тръба за ръкохватка с дебелина Ø50 и струна (тръба) за пълнеж на парапета с дебелина Ø16. За пълнеж още могат да се използват квадратни и правоъгълни профили, стъкло, плоскости и имитация на дърво. Обработката на чупките (ъглите) става с колена в различни градуси и е индивидуално за всяка тераса.

Луксозни алуминиеви парапети

Специално за Вас – нашите клиенти, ние от Барос Вижън предлагаме персонализиран дизайн за различни модели парапети от алуминий, които не отстъпват и на най-луксозните парапети на световния пазар. Вмъквайки най-различни елементи в разнообразни форми, можем да ги съчетаем така, че да се получи луксозен и уникален вид, който е съобразен с интериорния и екстериорния дизайн на Вашия обект. Ако Вие можете да си го представите – ние можем да го направим!

Свържете се с нас за повече информация.

снимка на луксозен алуминиев парапет от барос вижън
алуминиев парапет с уникален дизайн

Иновативни и уникални алуминиеви парапети

Нашите квадратни алуминиеви парапети се отличават с красив дизайн, здравина и уникални свързващи елементи (аксесоари). Те им придават индивидуалност и още по-голяма изящност. Колонките са с размери 40х40 мм, ръкохватките са с размери 60х25 мм, а струната за пълнеж с размери 14х14 мм. Само ние предлагаме екслузивен за България правоъгълен профил с размери 20х25 мм.

Гарантирана сигурност за Вашите деца!

Ние от Барос Вижън предлагаме на вниманието Ви алуминиеви парапети предназначени специално за безопасността на детето Ви. Съобразявайки се с всички правила и фактори, ние не пестим време и средства когато става въпрос за безопасността на малчуганите. Децата са бъдещето на България!

снимка на квадратни алуминиеви парапети
Интересувате се да поръчате алуминиеви парапети?
Само при нас ще получите цени и качество директно от производител.
Изпратете ни запитване и ще Ви отговорим в най-кратък срок.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.