Парапети Барос Вижън

Политика за поверителност

Фирма Барос Вижън ЕООД уважава и защитава Вашето право на поверителност на личните данни като посетител на нашия уебсайт. В тази декларация за политика на поверителност ще разберете как се обработва и за какво се използва личната Ви информация, която събираме след посещаване на уебсайта ни, при сваляне на наличните на уебсайта документи или когато се свържете с нас относно поръчки или запитвания. В тази политика за поверителност също са описани правата Ви за защита на личните данни и правото да възразите за обработването им от страна на Барос Вижън. 


Администратор на лични данни

Администраторът на личните Ви данни: “Барос Вижън” ЕООД.

ЕИК/ПИК: 201769690

Регистрация по ЗДДС: BG201769690 от 2011-11-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС 

Седалище: БЪЛГАРИЯ, гр. Куклен, местност Орта Хан, база на Барос Вижън

Адрес за кореспонденция: гр. Пловдив, Асеновградско Шосе, база на Барос Вижън

Телефон: +359877929104

E-mail за запитвания свързани с обработката на лични данни: privacy@barosvision.com

Уебсайт: https://barosvision.com/


Каква лична информация събираме от посетите на нашия уебсайт?

Барос Вижън обработва личните данни на посетителите на уеб сайта само след изричното им съгласие това да се случи. При положение, че желаете Вашите данни да не бъдат обработвани моля свържете се с на посочения e-mail или телефон.

Каква лична информация обработваме:

Информация за Вашето устройство използвано за посещение на нашия уеб сайт: 

  • IP адрес
  • Географско местоположение
  • Операционна система
  • Версия и тип на използвания браузър
  • Посетени страници
  • Дължина на сесията

Информация за посетителя предоставена от него/нея при контакт с нас: 

  • Име
  • Телефонен номер
  • E-mail адрес
  • Физически адрес на Вашия обект
  • Друга необходима информация съдържаща се при комуникацията с нас
  • Всяка друга лична информация, която сте решили да ни изпратите

     

Защо събираме, използваме и съхраняваме тази лична информация?

Събираме, използваме и съхраняваме личната Ви информация поради следните причини:

  • За да Ви предоставим онлайн съдържание и услуги персонализирани и съответстващи на търсеното от Вас. 

  • За да подобрим и оптимизираме онлайн съдържанието, продуктите и услугите предлагани от Барос Вижън. 

  • За да Ви изпращаме фактури, декларации, сертификати, платежни напомняния и други. 

  • За да отговорим на Вашите запитвания за оферти, поръчки и рекламни материали като каталози, брошури и други. 

  • За да ни помогне да разберем кои части от онлайн съдържанието ни е най-популярно и използвано, и кое има нужда от промяна/доразвиване. 

  • За да отговорим на клиентски въпроси и оплаквания.

Барос Вижън няма да предоставя Вашата лична информация на трети лица, които не са обвързани с договор за изпълнение на услуги с Барос Вижън, без Вашето изрично съгласие.

Със съгласяване с политиката ни за поверителност, Вие се съгласявате да:

  • Да получавате директен маркетинг, което включва информация за нашите продукти и услуги, които могат да представляват интерес за Вас. Като тази информация може да достига до Вас под формата на телефонно обаждане, e-mail, постове, брошури и друго онлайн съдържание. 

  • Ние Ви предлагаме възможността по всяко време да се откажете от директния маркетинг като се свържете с нас на privacy@barosvision.com.


С кого може да споделим личната Ви информация:

  • Може да разкрием Вашата лична информация на членовете на екипа на Барос Вижън, доставчици и подизпълнители (с които Барос Вижън има подписан договор за сътрудничество) с цел постигане на уговорените с Вас бизнес условия и услуги. 

  • Държавни институции при поискване от тяхна страна и до степен позволяваща ни от Закона за Защита на Личните Данни.


Запазване и обработване на личната Ви информация.

Запазването и обработването на личните данни на нашите потребители няма да бъде по-дълго от необходимото за целта или целите, за които те са предназначени. Изключение са случаите, в които тази информация може да бъде използвана за настоящи или бъдещи съдебни производства или за упражняване и защита на нашите законови права.

Защита на личните Ви данни.

  • Барос Вижън ще предприеме разумни организационни и технически мерки, за да предотврати злоупотребата, загубата и изтриването на Вашите данни.  

  • Личната Ви информация, която ни предоставяте ще бъде съхранявана на защитени с парола сървъри. 

  • С използването на нашия уеб сайт, Вие се съгласявате, че по своята същност изпращането на информация по интернет е несигурно и ние не можем да гарантираме некопроментираността на информацията изпратена от Вашето устройство при наличието на злонамерен софтуер на него.


Изменения в политиката на поверителност

Барос Вижън запазва своето право да прави промени и да актуализира политиката си за поверителност като това ще бъде своевременно отразено на нашия уеб сайт.

При промени в политиката ни за поверителност ние ще Ви информираме чрез съобщение на нашия уеб сайт или чрез e-mail.

Какви са Вашите права?

  • По всяко време можете да поискате да Ви бъде предоставена всякаква лична информация, която имаме съхранена за Вас от Администратора на уеб сайта. 

  • Право съхраняваната Ви лична информация да бъде коригирана или заличена. 

  • Право да възразите срещу използването на личните Ви данни. 

  • Право да откажете личната Ви информация да бъде използвана за получаването на персонализирани оферти, маркетингови материали, актуални новини и други. 

  • Право на жалба до Комисията за защита на личните данни в случаи, в които мислите, че правата Ви са нарушени. 

В случай, че желаете да упражните правото си на достъп, корекция или отказване от получаване на маркетингови материали или информационни материали, можете да се свържете с нас на privacy@barosvision.com.

 

Използване на технологията “бисквитки”.

Бисквитките (“cookies”) са файлове изпратени от сървър към уеб браузъра на потребителя и се съхраняват в самия браузър или на твърдия диск. При всяко последващо отваряне на уеб сайта бисквитката се изпраща обратно към сървъра когато някоя от страниците бъде заредена. С използването на “бисквитки” получавате най-полезната информация при посещаването на уеб сайта. При този процес не се използва лична за Вас информация и Администратора на сайта не може да Ви идентифицира като личност.

Видовете бисквитки, които използваме:

Необходими / задължителни бисквитки

Тип: Сесийни бисквитки

Администрирани от: Барос Вижън

Предназначение: Тези бисквитки са от съществено значение, за да Ви предоставят услуги, достъпни чрез уебсайта и да Ви позволят да използвате някои от неговите функции. Те помагат за удостоверяване на потребителите и предотвратяват измамно използване на потребителски акаунти. Без тези „бисквитки“ услугите, които сте поискали, не могат да бъдат предоставени и ние използваме тези „бисквитки“ само за да ви предоставим тези услуги.

Функционални бисквитки

Тип: Постоянни бисквитки

Администрирани от: Барос Вижън

Предназначение: Тези бисквитки ни позволяват да запомним изборите, които правите, когато използвате уеб сайта, като например запомнянето на вашите данни за вход или езикови предпочитания. Целта на тези „бисквитки“ е да Ви предоставят по-персонализирано преживяване и да избегнат въвеждането отново на предпочитанията Ви всеки път, когато използвате уеб сайта.

Бисквитки от трети страни

Уеб сайта на Барос Вижън използва и някои бисквитки от трети страни като част от процеса на развитие и оптимизация на сайта и услугите ни. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и ние нямаме контрол над тях. Можете да ги изключите с помощта на настройките на уеб браузъра, който използвате. При затруднение можете да посетите съответните сайтове и да следвате посочените там инструкции. Използваме следните бисквитки от трети страни:

  • Google Analytics – по своето същество това е инструмент предоставен от Google, който помага на Администратора на уеб сайта да измерва различни променливи като брой посетители, тяхната локация, посетени страници, източници на трафик и други. С помощта на Google Analytics се генерират витални статистики отнасящи до конверсии и продажби. Повече за бисквитките на Google може да намерите тук: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage 

  • HotJar – Hotjar е услуга за анализ на поведението и обратна връзка с потребителите, която ни помага да разберем поведението на потребителите на нашия уеб сайт и да получим обратна връзка чрез инструменти като топлинни карти, записи на сесии и проучвания. Hotjar допълва данните и статистиките, които получаваме от традиционните инструменти за уеб анализ като Google Analytics. Повече за бисквитките на HotJar може да намерите тук: https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookie-Information


Вашият избор относно бисквитките

Ако предпочитате да блокирате използването на бисквитки за нашия уеб сайт, първо трябва да деактивирате използването на бисквитки във вашия браузър и след това да изтриете бисквитките, запазени във вашия браузър, свързани с нашия уеб сайт. Можете да използвате тази опция за предотвратяване на използването на бисквитки по всяко време.

Ако не приемете нашите бисквитки, може да изпитате някои неудобства при използването на уебсайта и някои функции може да не работят правилно.

Ако искате да изтриете бисквитки или да инструктирате вашия уеб браузър да изтрие или откаже бисквитките, моля, посетете страниците за помощ на вашия уеб браузър:

  • За потребители използващи Internet Explorer браузър, моля посетете следната страница с инструкции от Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835

За други уеб браузър, моля посетете официалните уебсайтове за повече информация.

Ако имате допълнителни въпроси относно политиката за поверителност или използването на бисквитки, моля свържете се с нас на privacy@barosvision.com.

Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.
Този сайт използва технологията "бисквитки", за да Ви осигури най-добро потребителско преживяване.